Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο του Άμστερνταμ


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol

Στο αεροδρόμιο δραστηροποιούνται οι παρακάτω εταιρείες, γραφεία των οποίων μπορείτε να βρείτε στο κτίριο ενοικίασης αυτοκινήτων

Εταιρεία Τηλέφωνο
Avis +31 88 284 7620
Budget +31 88 284 7500
Enterprise +31 20 740 0950
Europcar +31 20 316 4190
Hertz +31 20 502 0240
Sixt +31 20 405 9090

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδα σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Άμστερνταμ και online κράτησης: Rentalcars.com


 αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol, rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Άμστερνταμ Schiphol  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο του Άμστερνταμ

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 18 χιλιομέτρων, νοτιοδυτικά του Άμστερνταμ και η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι το κέντρο της πόλης διαρκεί 20 – 30 λεπτά. Διαθέτει πληθώρα Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών, Καφέ - Εστιατόρια, Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών, Ανταλλακτήρια συναλλάγματος, Αίθουσες διακεκριμένης θέσης, χώρους για τη φροντίδα των βρεφών και σημεία δωρεάν φόρτισης φορητών συσκευών. Είναι το τέταρτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης και το πρώτο της Ολλανδίας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/eu/aerodromio-Amsterdam-Schiphol