Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο 'Ελευθέριος Βενιζέλος'


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Αθήνας 'Ελ. Βενιζέλος'
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Αθήνας 'Ελ. Βενιζέλος'
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Αθήνας 'Ελ. Βενιζέλος'

Στο αεροδρόμιο Αθήνας δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο
Avance +30 210 3533088
Avis +30 210 3530578-9
Budget +30 210 3530553
Enterprise +30 210 3533323-4
Hertz +30 210 3534900
Sixt +30 210 3530576, 556

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδες σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Αθήνας 'Ελευθέριος Βενιζέλος' και online κράτησης:
Rentalcars.com
CarNmotion.gr


 αεροδρόμιο Αθήνας 'Ελ. Βενιζέλος', rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, προτείνεται να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Αθήνας 'Ελ. Βενιζέλος'  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Αθήνας

Το αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ βρίσκεται σε απόσταση 34 χιλιομέτρων, νότιο-ανατολικά από το κέντρο της Αθήνας και συνδέεται με το κέντρο των Αθηνών καθώς και τις Εθνικές Οδούς Αθηνών – Πατρών και Αθηνών – Θεσσαλονίκης μέσω της Αττικής Οδού. Η πρόσβαση στο αεροδρόμιο είναι εφικτή με Μετρό (Γραμμή 3, Νίκαια - Αεροδρόμιο), Προαστιακό Σιδηρόδρομο, Αστικά λεωφορεία και Λεωφορεία των ΚΤΕΛ Αττικής. Το ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ είναι το πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας και το εικοστό έκτο της Ευρώπης. Συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων με 33 ελληνικές πόλεις και πάνω από 150 διεθνείς σε 50 χώρες. Το αεροδρόμιο περιλαμβάνει έναν κύριο τερματικό σταθμό και ένα δορυφορικό που χρησιμοποιείται από τις εταιρείες χαμηλού κόστους.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Athina