Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Χανίων


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Χανίων Ι. Δασκαλογιάννης
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Χανίων Ι. Δασκαλογιάννης
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Χανίων Ι. Δασκαλογιάννης

Στο αεροδρόμιο Χανίων δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο email
Avance, Trust +30 28210 63035 chania@avance.gr
Avis, Budget +30 28210 63080 chaniaaap@avis.gr
Hertz,
Thrifty
+30 28210 63385 reservations@hertz.gr
reservations@thrifty.com.gr
Kydon +30 28210 66400 info@kydonrentacar.gr
Sixt +30 28210 20905 ChaniaAirport@sixt.gr

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδες σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Χανίων 'Ι. Δασκαλογιάννης' και online κράτησης:
Rentalcars.com
CarNmotion.gr


 αεροδρόμιο Χανίων 'Ι. Δασκαλογιάννης', rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Χανίων 'Ι. Δασκαλογιάννης'  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Χανίων

Το αεροδρόμιο, βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων, ανατολικά των Χανίων και συνδέεται με το κέντρο της πόλης μέσω της Εθνικής Οδού Αεροδρομίου Σούδας. Είναι το έβδομο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας από άποψη επιβατικής κίνησης και συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων με πάνω από 50 διεθνείς προορισμούς σε 20 χώρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν αεροδιάδρομο μήκους 3.347 μέτρων και έναν τερματικό σταθμό 14.650 τετραγωνικών μέτρων. Το αεροδρόμιο διαθέτει Καφέ - Εστιατόρια, Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών, Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών, Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, χώρο για φροντίδα βρεφών, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο και σημεία δωρεάν φόρτισης κινητών συσκευών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Chania