Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Ηρακλείου 'Ν. Καζαντζάκης'booking, χωρίς πιστωτική, ενοικιαση αυτοκινητων - rent a car- αεροδρομιο Ηρακλείου Νίκος Καζαντζάκης


Στο αεροδρόμιο Ηρακλείου δραστηριοποιούνται οι μεγαλύτερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες ενοικίαση αυτοκινήτων.
Τα γραφεία των εταιρειών βρίσκονται ακριβώς έξω από την αίθουσα παραλαβής των αποσκευών του Τερματικού σταθμού.

Εταιρείες ενοικίασης αεροδρομίου 'Νίκος Καζαντζάκης'


Εταιρεία Τηλέφωνο
Rent-a-car avis αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 229402
Rent-a-car budget αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 344179
Rent-a-car eurodollar αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 281338
Rent-a-car europecar αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 242009
Rent-a-car hertz αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 330452
Rent-a-car auto holidays αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 244002
Rent-a-car national αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 226002
Rent-a-car sixt αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 208915
Rent-a-car thrifty αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 330452
Rent-a-car Tourent αεροδρομιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης' +30 2810 240222

Προκράτηση Οχήματος

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.
Για την προκράτηση μπορείτε να επισκεφτείτε τα site των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο αεροδρόμιο. Εναλλακτικά, συγκρίνετε απευθείας τις τιμές ενοικίασης των οχημάτων που διαθέτουν όλες οι εταιρείες Rent-a-Car και κλείστε απευθείας το οικονομικότερο όχημα μέσω των σελίδων:
Rentalcars.com
Carnmotion.gr


Διαδικασία παραλαβής οχήματος


αεροδρομιο Νίκος Καζαντζάκης κωσ ενοικιαζόμενα αυτοκινητα κρατηση γραφεία

Στην περίπτωση προκράτησης, μετά την άφιξη στο αεροδρόμιο θα πρέπει να μεταβείτε στο γραφείο της εταιρείας που έχετε μισθώσει το όχημα προκειμένου να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο και να πάρερετε τα κλειδιά. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε μαζί σας δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
Η παραλαβή του οχήματος γίνεται στο οριοθετημένο υπαίθριο parking που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από την αίθουσα αφίξεων.


αεροδρομιο Νίκος Καζαντζάκης κωσ ενοικιαζόμενα αυτοκινητα παραλαβή


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης  Γενικές πληροφορίες για την ενοικίαση αυτοκινήτου

1. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
2. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (πχ Πολυμορφικό, SUV) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).
3. Στο Μισθωτήριο Συμβόλαιο αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
4. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.
5. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
6. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).
rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Ηρακλείου 'Νίκος Καζαντζάκης'  Πληροφορίες για το αεροδρόμιο Ηρακλείου

Το αεροδρόμιο "Νίκος Καζαντζάκης" βρίσκεται σε απόσταση 4 χιλιομέτρων ανατολικά του Ηρακλείου και συνδέεται με το κέντρο της πόλης μέσω της Λεωφόρου Ικάρου. Είναι το δεύτερο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας, μετά το αεροδρόμιο Αθηνών, και συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων με περισσότερους από 115 διεθνείς προορισμούς και 25 χώρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν δύο αεροδιαδρόμους μήκους 2.714 και 1.566 μέτρων και ένα τερματικό σταθμό έκτασης 26.000 τετραγωνικών μέτρων. To αεροδρόμιο Ηρακλείου διαθέτει πλήθος καταστημάτων, δύο αίθουσες διακεκριμένης θέσης, μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών, γκισέ ανταλλαγής συναλλάγματος, υπηρεσίες περιτύλιξης και φύλαξης αποσκευών, Σταθμό Πρώτων Βοηθειών και χώρο για φροντίδα βρεφών.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Heraklion