Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Κέρκυρας


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Κέρκυρας Ι. Καποδίστριας
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Κέρκυρας Ι. Καποδίστριας
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Κέρκυρας Ι. Καποδίστριας

Στο αεροδρόμιο Κέρκυρας δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο email
Avis, Budget +30 26610 42007 corfuaap@avis.gr
Enterprise 30 26610 49400 john.skempris@enterprise.gr
Hertz,
Thrifty
+30 26610 33547 reservations@hertz.gr
reservations@thrifty.com.gr
Sixt 30 26610 80710 CorfuAirport@sixt.gr

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδα σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Κέρκυρας 'Ι. Καποδίστριας' και online κράτησης: Rentalcars.com


 αεροδρόμιο Κέρκυρας 'Ι. Καποδίστριας', rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Κέρκυρας 'Ι. Καποδίστριας'  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Κέρκυρας

Το αεροδρόμιο 'Ι. Καποδίστριας' βρίσκεται σε απόσταση 3 χιλιομέτρων δυτικά της πρωτεύουσας του νησιού και συνδέεται με την πόλη της Κέρκυρας μέσω της Λεωφόρου Δημοκρατίας. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν τερματικό σταθμό έκτασης 26.000 τετραγωνικών μέτρων και έναν αεροδιάδρομο μήκους 2.375 μέτρων. Είναι το πέμπτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας από άποψη επιβατικής κίνησης και συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων με πάνω από 85 διεθνείς προορισμούς σε 20 χώρες. Το αεροδρόμιο διαθέτει Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών, Εστιατόρια – Καφέ, ΑΤΜ , Σταθμό Πρώτων Βοηθειών, σημεία δωρεάν φόρτισης κινητών συσκευών και δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 1937, ενώ το 2020 ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνισή του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Kerkyra