Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Μυτιλήνης


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Λέσβου) 'Οδυσσέας Ελύτης'
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Λέσβου) 'Οδυσσέας Ελύτης'
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Λέσβου) 'Οδυσσέας Ελύτης'

Στο αεροδρόμιο Μυτιλήνης δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο Email
Avis, Budget +30 22514 40075 avismjt@gmail.com
Europecar +30 22514 40076 automoto@otenet.gr
Hertz,
Thrifty
+30 22510 61589 reservations@hertz.gr
reservations@thrifty.com.gr

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδα σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Μυτιλήνης και online κράτησης:
Rentalcars.com


 αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Λέσβου) 'Οδυσσέας Ελύτης', rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Μυτιλήνης (Λέσβου)  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Μυτιλήνης

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 8 χιλιομέτρων, νότιο - ανατολικά της Μυτιλήνης και η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι το κέντρο της πόλης διαρκεί περίπου 15 λεπτά. Διαθέτει έναν αεροδιάδρομο μήκους 2.400 μέτρων και ένα τερματικό σταθμό 7.185 τετραγωνικών μέτρων. Στις εγκαταστάσεις του τερματικού σταθμού υπάρχουν 2 καφέ, κατάστημα αφορολογήτων ειδών και μηχανήματα αυτόματης ανάληψης μετρητών. Είναι το ενδέκατο πιο πολυσύχναστο ελληνικό αεροδρόμιο και συνδέεται με τακτικές απευθείας πτήσεις με τα αεροδρόμια Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Mytilini