Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Σαντορίνης


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Σαντορίνης
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Σαντορίνης
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Σαντορίνης

Στο αεροδρόμιο Σαντορίνης δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο email
Avance +30 22860 33808 santorini@avance.gr
Avis, Budget +30 22860 33887 santorini.airport@avis.gr
Hertz,
Thrifty
+30 22860 33670 reservations@hertz.gr
reservations@thrifty.com.gr
Sixt 30 22860 34102 SantoriniAirport@sixt.gr
Suntime 30 22860 27147 suntime@otenet.gr

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδες σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Σαντορίνης και online κράτησης:
Rentalcars.com
CarNmotion.gr


Santorini Airport, rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, Santorini Airport  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Σαντορίνης

Το αεροδρόμιο Σαντορίνης βρίσκεται σε απόσταση 5,5 χιλιομέτρων, ανατολικά της πόλης των Φηρών, κοντά στο χωριό Καμάρι και συνδέεται με τα Φηρά μέσω της επαρχιακών οδών Φηρών - Όρμου Περίσσης και Μεσαριάς - Αρχαίας Θήρας. Είναι το όγδοο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας από άποψη επιβατικής κίνησης και συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων με πάνω από 95 διεθνείς προορισμούς σε 16 χώρες. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν αεροδιάδρομο μήκους 2.125 μέτρων και έναν τερματικό σταθμό 15.640 τετραγωνικών μέτρων.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Santorini