Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Βρυξελλών


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Βρυξελλών
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Βρυξελλών
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Βρυξελλών

Στο αεροδρόμιο δραστηροποιούνται οι παρακάτω εταιρείες, γραφεία των οποίων μπορείτε να βρείτε στο κτίριο ενοικίασης αυτοκινήτων.

Εταιρεία Τηλέφωνο
Avis, Budget +32 (0)2 720 09 44
Enterprise +32 (0)12 39 09 59
Europcar +32 (0)2 721 05 92
Hertz, Thrifty +32 (0)2 720 60 44
Sixt +32 (0)70 22 58 00

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδα σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Βρυξελλών και online κράτησης: Rentalcars.com


 αεροδρόμιο Βρυξελλών, rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Βρυξελλών  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Βρυξελλών

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 15 χιλιομέτρων, βόρειο - ανατολικά από τις Βρυξέλλες, και η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι το κέντρο της πόλης διαρκεί 20 – 30 λεπτά. Διαθέτει πληθώρα Καταστημάτων Αφορολόγητων Ειδών, Καφέ - Εστιατόρια, Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών, Ανταλλακτήρια συναλλάγματος, Αίθουσες διακεκριμένης θέσης και χώρους για τη φροντίδα των βρεφών. Είναι το εικοστό έκτο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ευρώπης και το πρώτο της Βελγίου.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/eu/aerodromio-Vryxellon.