Ενοικίαση Αυτοκινήτου στο Αεροδρόμιο Ζακύνθου


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Ζακύνθου Διονύσιος Σολωμός
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Ζακύνθου Διονύσιος Σολωμός
rent car airport, Eνοικίαση αυτοκινητου αεροδρόμιο Ζακύνθου Διονύσιος Σολωμός

Στο αεροδρόμιο Ζακύνθου δραστηριοποιούνται οι παρακάτω εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, γραφεία των οποίων βρίσκονται στο χώρο των αφίξεων.


Εταιρεία Τηλέφωνο email
Avis, Budget +30 26950 33209 zakinthos-ap@avis.gr
Hertz,
Thrifty
+30 26950 24287 reservations@hertz.gr
reservations@thrifty.com.gr

Προτείνεται να κάνετε κράτηση του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου πριν την άφιξή σας στο αεροδρόμιο, ώστε να έχετε κάνει την απαραίτητη έρευνα αγοράς και να διασφαλίσετε την ενοικίαση του οχήματος που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας στην πιο συμφέρουσα τιμή.

Σελίδες σύγκρισης τιμών ενοικίασης αεροδρομίου Ζακύνθου 'Διονύσιος Σολωμός' και online κράτησης:
Rentalcars.com
CarNmotion.gr


 αεροδρόμιο Ζακύνθου 'Διονύσιος Σολωμός', rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου  Tips για την ενοικίαση αυτοκινήτου

Πριν προχωρήσετε στην ενοικίαση οχήματος, καλό είναι να έχετε λάβει υπόψη σας τα παρακάτω:

Διαδικασία Κράτησης

1. Για την ενοικίαση απαιτείται να έχετε δίπλωμα οδήγησης, ταυτότητα ή διαβατήριο και πιστωτική κάρτα, που είναι απαραίτητη ακόμα και αν σκοπεύετε να πληρώσετε με μετρητά.
2. Αν χρειάζεστε κάποιον επιπλέον εξοπλισμό (πχ παιδικό κάθισμα, GPS), υπάρχει η δυνατότητα να το δηλώσετε κατά την online κράτηση ώστε το όχημα να σας περιμένει έτοιμο κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο.
3. Οι εταιρείες ενοικίασης δεν δεσμεύονται για συγκεκριμένες μάρκες αυτοκινήτων, αλλά για τύπο του οχήματος (Πολυμορφικό, SUV κλπ) ή κατηγορία (ανάλογα με τα κυβικά).

Διαδικασία Παραλαβής

1. Κατά την παραλαβή του αυτοκινήτου, θα πρέπει να υπογράψετε το Μισθωτήριο Συμβόλαιο όπου αναφέρονται λεπτομερώς οι όροι ενοικίασης: ημερομηνίες παραλαβής και επιστροφής, μίσθωμα, επιπλέον οδηγός, ασφαλιστικές καλύψεις κ.α. Αν πρόκειται να οδηγήσει το αυτοκίνητο και άλλο άτομο εκτός από εσάς, θα πρέπει να το δηλώσετε και να αναγράφεται στο συμβόλαιο, ώστε να είστε καλυμμένοι σε περίπτωση ατυχήματος.
2. Πριν την παραλαβή είναι πολύ σημαντικό να ελέγξετε προσεκτικά την κατάσταση του οχήματος και να καταγράψετε πιθανές μικροζημιές στο μισθωτήριο συμβόλαιο, ενώ βεβαιωθείτε ότι η ρεζέρβα και τα εργαλεία είναι στη θέση τους.

Επιστροφή του αυτοκινήτου

1. Κατά την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο, η εταιρεία ενοικίασης θα πραγματοποιήσει έλεγχο για την κατάσταση του οχήματος. Σε περίπτωση που υπάρχει κάποια μικροζημιά, η εταιρεία θα σας χρεώσει το ποσό που αντιστοιχεί στην επισκευή.
2. Πριν παραδώσετε τα κλειδιά, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε ξεχάσει κάποιο προσωπικό αντικείμενο (πχ κινητό, γυαλιά, πορτοφόλι).


rent a car, Eνοικίαση αυτοκινητου, αεροδρόμιο Ζακύνθου 'Διονύσιος Σολωμός'  Γενικές πληροφορίες για το αεροδρόμιο Ζακύνθου

Το αεροδρόμιο βρίσκεται σε απόσταση 5 χιλιομέτρων νότια από την πόλη της Ζακύνθου και συνδέεται με την πρωτεύουσα του νησιού μέσω του επαρχιακού δρόμου Ζακύνθου – Κεριου. Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν έναν τερματικό σταθμό έκτασης 22.150 τετραγωνικών μέτρων και έναν αεροδιάδρομο μήκους 2.228 μέτρων. Το αεροδρόμιο διαθέτει Καταστήματα Αφορολόγητων Ειδών, Μηχανήματα Αυτόματης Ανάληψης Μετρητών, Καφέ - Εστιατόρια, χώρο για τη φροντίδα των βρεφών, δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο σε όλους τους χώρους και σημεία δωρεάν φόρτισης φορητών συσκευών. Είναι το όγδοο πιο πολυσύχναστο αεροδρόμιο της Ελλάδας από άποψη επιβατικής κίνησης και συνδέεται μέσω απευθείας πτήσεων και 28 αεροπορικών εταιριών με πάνω από 54 διεθνείς προορισμούς σε 14 χώρες. Η λειτουργία του ξεκίνησε το 1972, ενώ το 2020 ολοκληρώθηκε η ριζική ανακαίνισή του.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα: aerodromio.com.gr/aerodromio-Zakynthos